Data Acquisitie systemen van MCC Measurement Computing

In onze webwinkel vindt u een verscheidenheid aan USB-gebaseerde Data Acquisitie systemen; Ethernet (Network) gebaseerde meetsystemen en Wireless Data Acquisitie systeem modules voor vrijwel alle denkbare applicatie. U kunt met behulp van het productfilter, uw meetbehoeften selecteren voor de best mogelijke oplossing. 

Naast de USB Data Acquisitie systemen, leveren wij ook een breed scala van stand alone dataloggers van MCC Measurement Computing. Stand alone dataloggers bieden de mogelijkheid om data gedurende een bepaalde periode intern op te op te slaan of op een geheugenkaart. De meetgegevens kunnen via een pc of laptop worden uitgelezen en naar Excel® worden geëxporteerd. U kunt de meetinterval instellen via de meegeleverde software of direct op de datalogger. Er zijn batterij gevoede stand alone dataloggers verkrijgbaar en dataloggers met een voedingsadapter. Mogelijkheden om gegevens via het internet te meten en op te halen (Cloud based) behoren ook tot de mogelijkheden. 

Voor al uw vragen over USB Data Acquisitie systemen en Datalogger Solutions van MCC Measurement Computing helpen we u graag verder.

Bezoek ook:

www.peekel.nl