Temperatuur Dataloggers

MCC levert een breed scala aan data-acquisitie producten voor temperatuurmetingen. Een zéér gunstig geprijsde oplossing zoals de USB-TEMP biedt thermokoppel, RTD en thermistor-ingangen aan in één module! De USB-2416 serie levert zeer nauwkeurige 24-bits metingen en biedt tevens digitale I/O en analoge uitgangsmogelijkheden. Met de meegeleverde s...

MCC levert een breed scala aan data-acquisitie producten voor temperatuurmetingen. Een zéér gunstig geprijsde oplossing zoals de USB-TEMP biedt thermokoppel, RTD en thermistor-ingangen aan in één module! De USB-2416 serie levert zeer nauwkeurige 24-bits metingen en biedt tevens digitale I/O en analoge uitgangsmogelijkheden. Met de meegeleverde software kan direct worden gemeten. Daarnaast worden drivers meegeleverd voor DASYLab®, NI LabVIEW™, Visual Studio® en meer. Visualisatie van meetgegevens en het loggen van data zijn mogelijk via een PC, Laptop. MCC levert naast het brede assortiment data-acquisitie modules, ook "Stand Alone" dataloggers aan. Deze worden gevoed via een meegeleverde power adapter of via oplaadbare accu.Meer

Temperatuur Dataloggers Er zijn 46 producten.

Subcategorieën

 • USB

  Measurement Computing USB temperatuur (DAQ) data-acquisitie modules meten thermokoppels, RTD's, of thermistoren. Deze modules zijn ook verkrijgbaar met analoge input en output, digitale I/O's, counters/timers. Inclusief software en drivers voor C++, Visual Basic, LabVIEW en DASYLab.

 • Stand-alone

  MCC biedt stand-alone data-acquisitie dataloggers aan voor het meten van de temperatuur en temperatuur sensoren waaronder; thermokoppels, RTD's, en thermistoren. Deze oplossingen logt data zonder dat u een pc nodig heeft op de meetlocatie.

 • Wireless Temperatuur...

  MCC biedt Wireless Data-acquisitie oplossingen die voor verschillende toepassingen geschikt zijn.

  De WiFi-502 is 802.11b compliant en registreert temperatuur en luchtvochtigheid. Hij is voorzien van een LCD Display voor weergave van gegevens, terwijl deze ook rechtstreeks opgeslagen worden op een PC of Laptop.

  De BTH-1208LS biedt draadloze Data-Acquisitie via BlueTooth op korte afstand ( max 10 meter ) op een geschikt BlueTooth apparaat, een Windows-PC of op een Tablet met een Android ™ OS, een Mobiele telefoon of eem Mini-PC.

  De WiFi-501-TP meet de temperatuur van de omgeving waarin de sonde zich bevindt. De gegevens worden draadloos via een WiFi-netwerk naar een PC verzonden en kunnen bekeken worden met behulp van het gratis software pakket. Tijdens de configuratie zal de module op zoek gaan naar een bestaand draadloos netwerk, terwijl hij fysiek aangesloten is op een PC. Deze kan nadien overal binnen het bereik van het netwerk geplaatst worden.

  De WLS series bestaan uit een 8 kanaals temperatuur meetinstrument assortiment en zijn geschikt voor het meten van temperaturen met Thermokoppels, RTD's, Thermistoren of halfgeleider meetmodules. Deze modules kunnen op een afstand worden geplaatst tot wel 50 meter binnenshuis en maximaal 750 meter buitenshuis naar een PC of laptop! De eenvoudig te gebruiken software en drivers worden meegeleverd. 

 • Ethernet

  MCC biedt op Ethernet / Netwerk gebaseerde Data Acquisitie systemen aan, voor het meten van thermokoppels, RTD's, en thermistoren. Van laag kanaals count en draagbare modules, tot hoge kanaals rack-gebaseerde systemen. MCC's temperatuur en gemixte signaal meetoplossingen zijn ideaal voor de meeste toepassingen.

 • Accessoires voor...
per pagina
Toont 1 - 5 van de 46 items
Toont 1 - 5 van de 46 items